Utilizamos cookies próprios e de terceiros para analisar os nossos serviços. Se continuar a navegar, está a aceitar a utilização de cookies. Mais informações AQUI

Assaig. La pell de la frontera - Francesc Serés


Acompanhar
 • Itens: 1

  Estado: Muito Bom (novo ou como novo, sem sinais de uso)

  Directamente de la Editorial!!!


  Els vells camins del Baix Cinca i del Segrià s’han perdut i se n’han obert de nous que continuen per Europa i Àfrica i arriben fins a Romania i Ucraïna, fins a Mali, el Senegal, el Camerun, la Xina i l’Índia.

  Durant els darrers quaranta anys els rius han canviat el llit i s’han rebaixat les serres. Els arbres arriben de Califòrnia i els homes, de tot arreu. Les direccions i les distàncies són tan diferents que ja no serveixen ni els mapes de sempre ni els mateixos relats: els homes escriuen el seu final mentre, sense poder evitar-ho, esborren el seu començament. A La pell de la frontera hi cap tothom: de fora i de dins, homes del cap dret, homes del cap cot, homes que arriben per quedar-se i homes que es voldrien quedar però que no acaben d’arribar mai. Els protagonistes conten com ha canviat un món que no saben del cert si és seu, que s’acarona i s’esgarrapa. Un món que és seu i nostre.

  Francesc Serés (Saidí, 1972), és autor d’Els ventres de la terra (2000), L’arbre sense tronc (2001) i Una llengua de plom (Quaderns Crema, 2002), aplegats dins de la trilogia De fems i de marbres (Quaderns Crema, 2003), guardonada amb el Premi Nacional de Literatura 2007.

  L’any 2006 va publicar La força de la gravetat, guardonada amb el Premi Nacional de Literatura i el Premi de la Crítica Serra d’Or (també publicada a Quaderns Crema). La matèria primera (2007), les obres de teatre de Caure amunt (Quaderns Crema, 2008), Contes Russos (Quaderns Crema, 2009), que va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi de la Crítica, Mossegar la poma (Quaderns Crema, 2012), i La pell de la frontera (Quaderns Crema, 2014) són els seus darrers llibres. Ha estat traduït a diverses llengües.

  “Una de les peces més memorables escrites fins ara per Serés -pel que diu, pel que calla, per com diu el que diu i com calla el que calla, perquè en definitiva parli la distribució de la matèria narrativa”.

  Ponç Puigdevall, El País

   

  «Francesc Serés és un escriptor inquiet i infatigable que es reinventa en cada llibre. Els seus lectors li som fidels i apreciem els esclats de bellesa que ens reserven els racons dels seus llibres».
  Vicenç Pagès, El Periódico de Catalunya

  «Tots els lectors exigents han sabut identificar i valorar adequadament l’energia creativa, ben poc usual, de Francesc Serés».
  Xavier Pla, El Punt Avui

  «Francesc Serés és capaç d’endinsar-se per territoris complexos i arriscats en els quals la majoria naufragaria, i sortir-se’n de manera brillant».
  Joan Josep Isern, Serra d’Or

  «Francesc Serés és possiblement el narrador més inquiet i creatiu de l’actual panorama de literatura catalana».
  Sam Abrams, El Mundo (Tendències)

   

  Páginas 320

  Colección D´un dia a l´altre

  Quaderns Crema 2014

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HAND

   

  Os invito a visitar mi tienda en Todo Colección:

  www.todocoleccion.net/tienda/mertobuInformar sobre este lote