Utilizamos cookies próprios e de terceiros para analisar os nossos serviços. Se continuar a navegar, está a aceitar a utilização de cookies. Mais informações AQUI

LA SEU DE MALLORCA. AINA PASCUAL. MARCEL DURLIAT. 1ª EDICIÓ 1995. OLAÑETA. HISTÒRIA , ARQUITECTURA


53 fotos LA SEU DE MALLORCA. AINA PASCUAL. MARCEL DURLIAT. 1ª EDICIÓ 1995. OLAÑETA. HISTÒRIA , ARQUITECTURA (Libros de Segunda Mano - Historia - Otros)

Acompanhar
  • 45% de desconto! Antes 155,00 €
    até Quarta-feira, 17 de Junho
  • Itens: 1

    Estado: Bom (muito poucos sinais de uso)

    VEURE FOTOS


    LA SEU DE MALLORCA. TEXTOS VARIS AUTORS .  COORDINACIÓ : AINA PASCUAL. PRESENTACIÓ MARCEL DURLIAT. 1ª EDICIÓ 1995. L'ILLA DE LA CALMA. JOSÉ J. DE OLAÑETA,EDITOR.  375 PÀG. PROFUSAMENT IL·LUSTRAT AMB IMPRESSIONANTS E EXTRAORDINÀRIES FOTOGRAFIES DE GRAN QUALITAT, DIBUIXOS, GUARDES IL·LUSTRADES...TELA EDITORIAL AMB COBERTA IL·LUSTRADA. TÍTOLS EN PLA I LLOM. MOLT BON ESTAT DE CONSERVACIÓ. LES GUARDES REPRODUEIXEN UN DIBUIX DE J.B. LAURENS ON VEIEM L'ANTIGA FAÇANA DE LA CATEDRAL (1839). EN LA PÀGINA DE TÍTOLS,DETALL DE LA CRESTERIA BARROCA DISSENYADA PER G. DARDANON PER A LES MAMPÀRES DEL PREBISTERI. INCLOU ESTOIG EN TELA AMB LLOM IL·LUSTRAT.SENYALS D'ÚS, PERÒ EN GENERAL, EN BON ESTAT. TOT UNA PEÇA DE COL·LECCIONISTA!!!


cryptkeeper

(2.706)
España (Illes Balears)
Antiguidade: 24/06/2004

  Adicionar aos favoritos

Informar sobre este lote