Utilizamos cookies próprios e de terceiros para analisar os nossos serviços. Se continuar a navegar, está a aceitar a utilização de cookies. Mais informações AQUI

ANY INTERNACIONAL DE L' ASTRONOMIA.AGENDA PER A 2009. INCLOU ESTOIG. J.J DE OLAÑETA. MALLORCA


57 fotos ANY INTERNACIONAL DE L' ASTRONOMIA.AGENDA PER A 2009. INCLOU ESTOIG. J.J DE OLAÑETA. MALLORCA (Libros de Segunda Mano - Ciencias, Manuales y Oficios - Astronomía)

Acompanhar
  • 55% de desconto! Antes 100,00 €
    Próximo Quarta-feira último dia
  • Itens: 1

    Estado: Bom (muito poucos sinais de uso)


    ANY INTERNACIONAL DE L'ASTRONOMIA.AGENDA PER A 2009. INCLOU ESTOIG. PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS. OBSERVATORI ASTRONÒMIC DE MALLORCA  J.J DE OLAÑETA.  2008. 299 PÀG. PROFUSAMENT IL·LUSTRAT AMB IMPRESSIONANTS E EXTRAORDINÀRIES FOTOGRAFIES. TELA EDITORIAL AMB COBERTA IL·LUSTRADA. TÍTOLS EN PLA I LLOM EN DAURATS. PERFECTE ESTAT DE CONSERVACIÓ. CINTA SEPARADORA. LA HISTÒRIA DE L'ASTRONOMIA QUE ENCAPÇALA AQUESTA OBRA ÉS DE NA JOANA M. BRUNET. ELS ESTUDIS FOLKLÒRICS QUE ACOMPANYEN CADA UN DELS MESOS DE L'ANYS SÓN DE LLUC MAS POCOVÍ. TEXTOS INFORMATIUS,GRÀFICS I SELECCIÓ DE FOTOGRAFIES SÓN DE JUAN RODRÍGUEZ GÓMEZ. ESTOIG EN TELA.SENYALS D'ÚS, PERÒ EN GENERAL,EN MOLT BON ESTAT DE CONSERVACIÓ. EXEMPLAR MOLT CERCAT!!!!!!


cryptkeeper

(2.975)
Espanha (Illes Balears)
Antiguidade: 24/06/2004

  Adicionar aos favoritos

Informar sobre este lote