Utilizamos cookies próprios e de terceiros para analisar os nossos serviços. Se continuar a navegar, está a aceitar a utilização de cookies. Mais informações AQUI

Biografies. Memòries. En eterna vigília - Ernest Marcos/Helena Badell/Francesco Ardolino (eds.)


Acompanhar
 • Itens: 1

  Estado: Muito Bom (novo ou como novo, sem sinais de uso)

  Directamente de la Editorial!!!


  Tradició i compromís en l'obra de Iannis Ritsos.

  El poeta grec Iannis Ritsos (1909-1990) va viure en eterna vigília, afrontant sempre amb coratge i saviesa els problemes de la seva pàtria. Fill d’una família devastada per les malalties físiques i mentals, va identificar els seus patiments amb els dels herois de la tragèdia antiga. Abraçà apassionadament la causa dels oprimits i, durant la postguerra i la dictadura dels Coronels, va patir la persecució i l’exili pel seu compromís irrenunciable amb el partit comunista grec.

  Fou el poeta de l’anomenada grecitat, una visió de la identitat grega que integra harmònicament elements tan diferents com el llegat de l’antiguitat i de l’edat mitjana bizantina, la tradició religiosa ortodoxa i les ideologies revolucionàries dels segles XIX i XX. Aquest llibre, que aplega diverses aproximacions a la seva obra, recupera un autor clàssic, obstinadament compromès amb la cultura mil·lenària del seu país.

   

  Páginas 96

  Colección Biblioteca Universitaria

  Universitat de Barcelona 2014

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HANDInformar sobre este lote